biljartzaal-buitenkant

bILJARTCLUB  bccD

biljartzaal-binnenzijde-2016

Actueel Nieuws

 BCCD nieuwjaarsreceptie

Op zondagmiddag 5 januari zal van 14:00 tot 17:00 de inmiddels traditionele nieuwjaarsreceptie plaatsvinden in onze biljartzaal. Onder het genot van een drankje en hapje kan het nieuwe jaar feestelijk worden ingeluid. Partners zijn vanzelfsprekend ook welkom.

BCCD Kersttoernooi op 7 en 8 december

Op zaterdag 7 en zondag 8 december wordt het traditionele kersttoernooi gehouden voor onze BCCD leden. De komende weken zullen inschrijfformulieren in de zaal liggen waarmee u zich kunt opgeven. Dit jaar is besloten om het toernooi in één weekend te organiseren in plaats van op twee zaterdagen. Zoals gebruikelijk zijn er mooie prijzen te winnen.

Henk van de Luitgaarden van Bescamp wint LK4 districtsfinale 2019/2020

In het weekend van 20 september is door en bij BCCD de districtsfinale LK4 georganiseerd. Hieraan deden 8 deelnemers mee. De finale startte op vrijdagavond, waarbij twee ronden werden gespeeld. Op zaterdag werden drie ronden gespeeld en op zondag de resterende twee ronden. Een verslag en foto’s is te vinden op de pagina “Activiteiten” - “KNBB activiteiten”. Hieronder de uitslag en een foto van de kampioen.

Kampioen Henk v.d. Luitgaarden

IMG_0997

Rene Dongelmans gestopt als wedstrijdleider dinsdagavond en donderdagmiddag

René is zo’n 10 jaar wedstrijdleider geweest van de dinsdagavond en de donderdagmiddag. Hij is wel een periode wegens ziekte afwezig geweest, maar toen hij weer terug was deed hij ook dit werk weer graag. Maar per 1 juni 2019  is René dan toch definitief gestopt. Zijn gezondheid laat het niet toe dat hij elke avond en middag aanwezig is. Bovendien wordt deze verantwoordelijkheid voor hem te zwaar. Dat is vooral voor René zelf erg jammer!

Biljarten  doet René nog graag. Als het even kan dan is hij aanwezig. Het biljarten gaat wel een beetje minder goed af dan hij zou willen, maar dat geeft niet.Hij doet het graag en op een gezonde manier nog fanatiek ook!!!

Wij van de dinsdagavondgroep vinden het jammer dat René geen wedstrijdleider meer kan zijn. We hopen in Peter de Groot een prettige vervanger te hebben gevonden.

                ingezonden door de dinsdagavond groep

BCCD clubkampioenschap 2019 - Kampioen Rene Dongelmans

IMG_0967

In het weekend van 13 en 14 april 2019 is het traditionele jaarlijkse clubkampioenschap gespeeld

Dit is gewonnen door Rene Dongelmans die zich tot april 2020 clubkampioen mag noemen.

Een uitgebreider verslag met meer foto’s zal nog op de “clubactiviteiten” pagina worden geplaats.

Gewestelijke finale Libre Klein Hoofdklasse 2018/2019

IMG_0949

In het weekend van 6 en 7 april 2019 is door BCCD in hun eigen biljartzaal de gewestelijke finale LK Hoofdklasse gespeeld met 6 deelnemers. Voor deze klasse geldt een moyenne ondergrens van 7.00 en een bovengrens van 11.00.

De finale werd op overtuigende wijze gewonnen door Ivo Marseille van het district Rotterdam, die hierdoor aan het NK mag deelnemen.

Een verslag met foto’s is te vinden op de “Activiteiten” - “KNBB activeiten” pagina

 

footer

© 2015 BCCD. All rights reserved.                                              laatste update: 2 november 2019

Welkom   |  Algemeen   |  Verjaardagen   |  Activeiten   |  Nieuws   |  Historie   |  Downloads   |  Contact