biljartzaal-buitenkant

bILJARTCLUB  bccD

biljartzaal-binnenzijde-2016

Actueel Nieuws

 Vanaf 7 juni is onze bar ook weer open

 

Beste leden.

Op woensdag 15 mei mochten we weer open, maar moest de bar/keuken nog gesloten blijven. Met ingang van 7 juni mag die ook weer open. De koelkasten zijn weer gevuld en het koffiezetapparaat staat weer op zijn plek.

Denk er aan om je consumpties weer op de lijst te noteren (het is inmiddels 8 maanden geleden dat we dit deden......). En niet vergeten af te rekenen natuurlijk.

 

De algemene corona regels blijven voorlopig van kracht en zijn als volgt:

 

  Thuis blijven indien jijzelf of je huisgenoten klachten hebben die op corona zouden kunnen wijzen, zoals verkoudheid, keelpijn, hoesten, koorts, etc. Indien je in de zaal zulke klachten krijgt, ga dan ook direct naar huis. Neem je verantwoordelijkheid voor je mede clubleden.

   

  Altijd bij aankomst eerst handen ontsmetten

   

  Vanwege het hopelijk grote aantal gevaccineerden onder onze leden hanteren we niet meer een maximaal aantal aanwezigen per groep. In de praktijk zal dit altijd ruim binnen het geoorloofd aantal aanwezigen zitten. Allen moeten zoveel als mogelijk de anderhalve meter afstand tot elkaar bewaren. Spelers moeten die afstand ook bewaren ten opzichte van spelers aan de andere biljarts. Indien je niet speelt of niet aan de beurt bent, blijf dan zitten.

   

  Mondkapjes zijn in onze zaal niet verplicht. Onze zaal is geen openbare en vrij toegankelijke ruimte zoals bijvoorbeeld Samonda. Sowieso hoeven mondkapjes tijdens het “sporten” niet gedragen te worden en ook niet tijdens zitten. Dit zou dus hooguit nodig zijn tijdens binnenkomen en lopen door de zaal. Wanneer je wel voor eigen extra veiligheid een mondkapje in de zaal wilt dragen, dan is dat vanzelfsprekend toegestaan.

   

  Was/ontsmet je handen opnieuw voordat je een partij gaat spelen. Dit beperkt mogelijk virusoverdracht via de biljarts en ballen. Bovendien houdt dit onze lakens schoon en netjes.

   

   

  Allen veel hernieuwd biljartplezier toegewenst en laten we het met elkaar veilig en gezond houden.

Het bestuur

 Vooraankondiging Algemene Ledenvergadering 2021

 

Beste leden.

Nadat het in 2020 niet mogelijk was om in zowel het voorjaar als het najaar een Algemene Ledenvergadering te houden, is dat komend najaar weer wel mogelijk.

De Algemene Ledenvergadering 2021 zal worden gehouden op woensdagavond 20 oktober 2021. Aanvang 19:30. Noteer dit alvast in uw agenda.

Op deze vergadering zullen we onder andere met u bespreken hoe we zowel financieel als sportief door de corona jaren en corona maatregelen heen zijn gerold. En hoe we de vereniging gezond kunnen houden voor de toekomst op beide gebieden. Natuurlijk hopen we op veel aanwezigen en een breed draagvlak.

 

Tot ziens op 20 oktober

Het bestuur

footer

© 2015 BCCD. All rights reserved.                                              laatste update: 16 juni 2021

Welkom   |  Algemeen   |  Verjaardagen   |  Activeiten   |  Nieuws   |  Historie   |  Downloads   |  Contact