biljartzaal-buitenkant

bILJARTCLUB  bccD

biljartzaal-binnenzijde-2016

Actueel Nieuws

 Biljartzaal gesloten vanwege het Corona virus

Beste leden. In navolging van het besluit van de biljartbond en tevens van de overheid op zondagavond 18 maart, zal onze biljartzaal gesloten zijn tot en met in elk geval 6 april.. Ook gaan geplande finales, PK’s en team wedstrijden in die periode niet door.

Er was reeds een vooraankondiging gedaan voor de Algemene Ledenvergadering op woensdagavond 15 april, maar ook die wordt naar een latere datun verzet.

Zodra we meer nieuws hebben over wanneer we weer kunnen gaan biljarten zal dat hier worden gepubliceerd.

 Gewestelijke finale LK2 2019/2020 bij BCCD

In het weekend van 25 en 26 januari 2020 is bij onze biljartvereniging de gewestelijke finale LK2 gespeeld. Deze werd gewonnen door Eelco Romme van biljartvereniging Kralingen in Rotterdam. Eelco mag hierdoor aan het NK gaan deelnemen. BCCD feliciteert Eelco met dit behaalde kampioenschap.

Een verslag met de uitslag en foto’s is te vinden op de pagina “Activiteiten” - “KNBB activiteiten”

Winnaar LK2 Gewest 2020

 BCCD nieuwjaarsreceptie

Op zondagmiddag 5 januari heeft de inmiddels traditionele nieuwjaarsreceptie plaatsvinden in onze biljartzaal. Onder het genot van een drankje en hapje kon het nieuwe jaar feestelijk worden ingeluid. Partners waren vanzelfsprekend ook welkom. Al kort na 14:00 uur werd het behoorlijk druk en er heerste een aangename sfeer. Hieronder staan een aantal foto’s van dit evenement. Iedere 5 seconden wordt een volgende foto weergegeven. Ook kan in de foto op de pijltjes worden geklikt voor een volgende of vorige foto.

BCCD Kersttoernooi - uitslag

Op zaterdag 7 en zondag 8 december werd het traditionele kersttoernooi gehouden voor onze BCCD leden met dit keer een groot aantal deelnemers. Zoals gebruikelijk werden de deelnemers ingedeeld op grond van hun persoonlijke moyenne in de “hogere groep” of in de “lagere groep”. De winnaar van de hogere groep was Jan Wink. De winnaar van de lagere groep was John Burger.

Foto’s en de uitslag van deze groepen zijn te vinden in de “Activiteiten”- “Clubactiviteiten” pagina.

footer

© 2015 BCCD. All rights reserved.                                              laatste update: 29 maart 2020

Welkom   |  Algemeen   |  Verjaardagen   |  Activeiten   |  Nieuws   |  Historie   |  Downloads   |  Contact